Ultimele subiecte
Căutare
Subiecte similare
Statistici
Avem 159 membri înregistrațiCel mai nou utilizator înregistrat este: sevenfive
Membrii nostri au postat un numar de 911 mesaje în 247 subiecte
Masina invizibila facuta de Mercedes-Benz
3 participanți
Pagina 1 din 1
Masina invizibila facuta de Mercedes-Benz
Pentru a promova viitoarele modele Mercedes Benz bazate pe tehnologia cu hidrogen, cei de la Mercedes au creat o reclama cu un impact puternic.
In timp ce toata industria auto nu stie cum sa atraga privirile asupra noilor autovehicule cu propulsie alternativa, Mercedes-Benz a avut recent o abordare diferită pentru viitorul vehicul pe hidrogen, celula de combustibil, F-Cell. Compania din Germania a lansat o versiune speciala a masinii in fata publicului si a facut tot posibilul pentru a ascunde hatchback-ul in spatele unui val special de LED-uri. LED-urile au fost asociate cu un Canon 5D Mark II, pe partea cealalta a masinii, de unde se furnizat materialul video.
Pentru mai multe detalii va invitam sa vizionati clipul video de mai jos, vizionare placuta!
In timp ce toata industria auto nu stie cum sa atraga privirile asupra noilor autovehicule cu propulsie alternativa, Mercedes-Benz a avut recent o abordare diferită pentru viitorul vehicul pe hidrogen, celula de combustibil, F-Cell. Compania din Germania a lansat o versiune speciala a masinii in fata publicului si a facut tot posibilul pentru a ascunde hatchback-ul in spatele unui val special de LED-uri. LED-urile au fost asociate cu un Canon 5D Mark II, pe partea cealalta a masinii, de unde se furnizat materialul video.
Pentru mai multe detalii va invitam sa vizionati clipul video de mai jos, vizionare placuta!
Re: Masina invizibila facuta de Mercedes-Benz
Nu m-a impresionat deloc, mai bine era sa faca ceva mai util. De exemplu noul ford kuga deschide portbagajul cu ajutorul unei lovituri slabe asupra barei de protectie...sau volvo a propus un auto nau care are airbag pentru pietoni... aceasta e cu adevarat genial. Din partea mercedesului cred ca e o prostie !!!Adrian a scris:Pentru a promova viitoarele modele Mercedes Benz bazate pe tehnologia cu hidrogen, cei de la Mercedes au creat o reclama cu un impact puternic.
leoha__93- Localizare : Chisinau, Moldova
Data de inscriere : 08/01/2012
Varsta : 31
Re: Masina invizibila facuta de Mercedes-Benz
Citind mai atent putem vedea ca este doar o reclama de promovare!
citro-fan- Localizare : CHISINAU, MD
Data de inscriere : 09/02/2010
Varsta : 42
Subiecte similare
» Masina invizibila facuta de Mercedes-Benz
» Citroen Metropolis concureaza cu BMW, Audi si Mercedes
» Nu se încuie mașina
» Citroen Metropolis concureaza cu BMW, Audi si Mercedes
» Nu se încuie mașina
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum