Ultimele subiecte
Căutare
Subiecte similare
Statistici
Avem 159 membri înregistrațiCel mai nou utilizator înregistrat este: sevenfive
Membrii nostri au postat un numar de 911 mesaje în 247 subiecte
Cum putem face popularitate pe forum?
4 participanți
Pagina 1 din 1
Re: Cum putem face popularitate pe forum?
Salut la toti. Si un mare multumesc la cei ce au avut curajul si tarie de caracter si rabdare de a concepe un forum excluziv pentru aceasta marca. Este bine venit si sincer sper sa aiba succese. Am aflat pe 999 si deodata m-am inscris. Fiind un pasionat anume de Citroen-e hidropneumatice. Unica cred ca pentru a avea o auditorie mai mare ar fi bine de prevazut ceva pentru cei vorbesc si in rusa findca pe toti ne uneste dragostea fata de Citroen, si cu citi mai multi vom fi cu atit mai usor va fi la toti. Succese!!!!!
Kostya- Localizare : Chisinau
Data de inscriere : 22/03/2010
Varsta : 42
Asa s-a primit ca atunci cind aveam eu Citroen-e am dus mare lipsa de informatie, evident unica scapare a fost internetul si anume forumul pasionatilor de Citroen in Ukraina si Rusia. Ei ca sa faca mai popular situl clubului au intreprins si intreprind in continuare mai multe masuri ca de exemplu au confectionat stichere in Cazul nostru "MD" unde mai jos au indicat adresa din internet, sau o alta varianta a fost confectionara cadranelor pentru numar de inmatriculare unde mai jos a fost indicata aceiasi adresa din internet. O alta metoda ma gindesc ar fi confectionarea cartilor de vizita ce am putea plasa sub stregatoare de parbriz pe strada la toti posesorii automobilelor marcii noastre. Evident ca toate aceste masuri necesita mijloace banesti care pot fi strinse in comun sau de propus la un sponsor(slab probabil) cum ar fi de exemplu reprezentanta Citroen in Moldova care nu face nimic pentru popularizarea marcii. Evident ca cele scrise de mai sus sunt niste idei care ramin a fi discutate.
kostya mersi mult pentru informatie! cred ca cite ceva se poate de facut si cu puterele noastre, eu plec intr-o vacanta(de lucru
) unde nu am acces la net
dar la intoarcere mai discutam noi, mersi inca o data!

dar la intoarcere mai discutam noi, mersi inca o data!
Cu placere, cit priveste pe mine sunt dispus sa ajut pe masura posibilitatilor si timpului liber.
salut! si eu sunt bucuros sa ajut cu ceva
citro-fan- Localizare : CHISINAU, MD
Data de inscriere : 09/02/2010
Varsta : 40
Am plasat anunt aici: http://cx.podolsk.ru/board2/index.php poate ne vor da si un sfat.
Deja sunt si primele comentarii
Deja sunt si primele comentarii
Va scriu din Bucuresti. Am aflat zilele astea de voi si va felicit pentru initiativa.În Romania sunt 2 cluburi Citroen cel putin asta stiu eu). Nu stiu cum se face, dar si reprezentanta Citroen din Romania este la fel de dezinteresata de obiectul muncii ei ca si la voi. Asta este ghinionul nostru. In alte tari, cred ca Citroen se implica mai mult.
Emil Mav- Vizitator
Admine
as avea eu o sugestie de a uni cele doua marci franceze care si asa fac parte din acelasi grup PSA, adica peugeot si citroen caci marcile de aceesi clasa sunt izbitor de asemanatoare la parte tehnica asa ca aceleasi probleme si solutii de rezolvare. Mai exact ar fi de a face un forum comun.
as avea eu o sugestie de a uni cele doua marci franceze care si asa fac parte din acelasi grup PSA, adica peugeot si citroen caci marcile de aceesi clasa sunt izbitor de asemanatoare la parte tehnica asa ca aceleasi probleme si solutii de rezolvare. Mai exact ar fi de a face un forum comun.
igoreok- Localizare : Chisinau - Bardar
Data de inscriere : 22/11/2011
Varsta : 39
E posibel de unit intr-un singur Club numai ca am nevoie de un ajutor din partea citor-va pasionati inraiti a Peugeot-lui sa ma ajute la adminstrarea Clubului

Eu as fi disponibil sa ajut cu ce pot
Am fost posesorul unui peugeot 106 , 1.5 D an.2001, tare faina masinuta,
xsara ph2 1.9D, an.2000,
acuma posed un peugeot 306 2.0 HDi , 2001
As putea sa ma impart cu experienta.
si in ce ar consta ajutorul ??
xsara ph2 1.9D, an.2000,
Va fi nevoie in primul rind de ajutorul de Moderator, pentu a face un Club comun e nevoie iarasi de idei noi pentu a diviza in catigorii si subcatigorii...........igoreok a scris:Eu as fi disponibil sa ajut cu ce pot
xsara ph2 1.9D, an.2000,
La moment stam pe forumgratuit.ro, dar cu timpul va fii bine sa avem o adresa web ce ar indica la sfirsit.......... MD, poate o alta denumire a clubului dar aici e nevoie de mult timp si resurse!!!
Ok
de ce nu, sa incercam
de ce nu, sa incercam
Care sunt ideile tala? orce ideie este bine venita!igoreok a scris:Ok
de ce nu, sa incercam
Ultima editare efectuata de catre Adrian in Mier Noi 23, 2011 2:40 am, editata de 1 ori
Pai pina ce e deajuns de introdus marcile pegeotului cele mai populare la ziau de azi la noi.
106, 206, 306, 406, 405, 607, 407, si cam astea
De schimbat poate denumirea forumului cu PSA in moldova dar asta trebuie cred de pus la vot cu cei mai activi utilizatori.
caci restul topicurilor sunt comune : servis, tunning, dezmenbrari ...
De schimbat poate denumirea forumului cu PSA in moldova dar asta trebuie cred de pus la vot cu cei mai activi utilizatori.
igoreok a scris:Pai pina ce e deajuns de introdus marcile pegeotului cele mai populare la ziau de azi la noi.
E posibel de adaugat, ma ocup de asta in timpul aproriat, in privinta la denumire trebuie de mai gindit putin dar torusi formatul
______________usersboard.net va ramine asa, am explicat de ce.

Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Bosch ESI[tronic] 2Q.2014 v1.0 UPDATE +Activation KEY FREE
» Vediamo 05.00.05 Crack+Activation license KEY FREE
» Decodare radio Renault
» Sistemul de injectie Delphi,(Megane 2) probleme, remedieri, pareri
» ce adugam in ulei si motorina?
» Vand Citroen C4 - Interior + exterior Tuning
» posesorii de 1.4 hdi
» posesorii de 1.4 hdi