Ultimele subiecte
Căutare
Subiecte similare
Statistici
Avem 159 membri înregistrațiCel mai nou utilizator înregistrat este: sevenfive
Membrii nostri au postat un numar de 911 mesaje în 247 subiecte
sugestii si discutii
+2
AdrianXsara
Adrian
6 participanți
Pagina 1 din 1
Re: sugestii si discutii
salut! vin cu o propunere... si deci o discutam in comun si desigur cu supravegherea si implicarea adminului... zic sa facem un concurs unde se propuna lumea un LOGO-u a clubului, care s-ar putea de printat ulterior pe oracal sau alt material si membrii clubului sa puna pe automobilele lor... ar fi interesant si placut circulind prin oras sa vezi membri ai clubului... eu de e as pune asa ceva ....
AdrianXsara- Localizare : chisinau
Data de inscriere : 15/02/2012
AdrianXsara a scris:salut! vin cu o propunere... si deci o discutam in comun si desigur cu supravegherea si implicarea adminului... zic sa facem un concurs unde se propuna lumea un LOGO-u a clubului, care s-ar putea de printat ulterior pe oracal sau alt material si membrii clubului sa puna pe automobilele lor... ar fi interesant si placut circulind prin oras sa vezi membri ai clubului... eu de e as pune asa ceva ....
Toate ideile bune sunt binevenite, nu stau bine cu fotoshopul dar voi incerca ceva...
sunt totushi nou venit pe forum, dar am citeva idei
1. ar fi bine de modificat nitel forumul, e prea multa animatie sh culori aprinse, prea multe publicitate de la google sh restul, bate la oki sh nu e prea bine
2. referitor la logo clubului, daka toti sunt deacord in citeva zile va prezint citeva variante ale logotipului
1. ar fi bine de modificat nitel forumul, e prea multa animatie sh culori aprinse, prea multe publicitate de la google sh restul, bate la oki sh nu e prea bine
2. referitor la logo clubului, daka toti sunt deacord in citeva zile va prezint citeva variante ale logotipului
vladic100- Mesaje : 15
Data de inscriere : 11/12/2011
vladic100 a scris:sunt totushi nou venit pe forum, dar am citeva idei
Din cite am observat eu reklama de la google apare numai pentru vizitatori neautorizati, odata ce te logezi asta nu mai este o problema, in privinta culorilor credca ai ceva cu ROSU

Asteptam variantele logotipului, intre timp mai asteptam si altele.
citro-fan- Localizare : CHISINAU, MD
Data de inscriere : 09/02/2010
Varsta : 40
s-ar dori un logotip comun pn toate tipurile de producatori? renault, peugeot, citroen? sau pn fiecare in parte?
mai departe avem alta intrebare ? banii pn tiparul logotip de unde vor fi alocati? avem careva sponsori?
mai departe avem alta intrebare ? banii pn tiparul logotip de unde vor fi alocati? avem careva sponsori?
cat despre logo cred ca ar trebui sa contina ceva comun pentru seriile de productie franceza si cu careva specificare a citroenului peugeo si repectiv renault.... despre sponsori insa nu stiu... cred ca sar putea pentru inceput de facut si votat logo-ul apoi de stabilit dimensiunile si culoarea adica stric sa fie(sa nu apara de diferite dimensiuni , culori si loc anume pe automobil unde sa fie plasat etc ) si atunci cine asi doreste se duce cu forma electronica la orice producator ce se ocupa de asa ceva si asi fabrica unul sau cate are nevoie (doar sunt o sumedenie de firme si intreprinderi ce fac asa ceva(de ex pe rutiere sau masini de serviciu a companiilor practica asa ceva)) si si-l plaseaza.... nimeni nu ni-l va face gratis....intelegi... asta doar e o idee... ramane sa mai vina lumea cu idei!
Sunt de aceiasi parere ca logotipul sa fie comun, SPONSORI din pacate inca nu avem!vladic100 a scris:s-ar dori un logotip comun pn toate tipurile de producatori? renault, peugeot, citroen? sau pn fiecare in parte?

ce ziceti de daac-hermes?
cred k ar trebuei sa trecem forumul pe un server MD, mai apoi deja putem obtine sh careva sponsori pn unele kestii
cred k ar trebuei sa trecem forumul pe un server MD, mai apoi deja putem obtine sh careva sponsori pn unele kestii
SI cu ce poate sa ne ajute DACC-HERMES? nimeni nu o sa arunce cu monete, trebuie singuri sa niscam cite ceva!vladic100 a scris:ce ziceti de daac-hermes?
Vladic100 ce se primeste ceva cu logo?vladic100 a scris: referitor la logo clubului, daka toti sunt deacord in citeva zile va prezint citeva variante ale logotipului
sorry, baieti am fost ceva okupat cu serviciul zilele astea, practik nici pe net nu prea am avut timp, dupa 8 martie prezint kareva variante
igoreok- Localizare : Chisinau - Bardar
Data de inscriere : 22/11/2011
Varsta : 39
Eu s deacord... ami place... doar ca ce facem mai departe? cum sa il avem fiecare din noi si ce dimensiuni va avea si pe ce detaliu a masinii va fi aplicat?
Cred ca marimea potrivita ar fi lungime - 20cm , inaltime - 10cm.
Si sal aplicam pe sticla spate in coltul de jos stinga .
imaginile trebuie prelucrate caci eu leam facut simplu in paint si nu au calitate cuvenita, cred.
Si sal aplicam pe sticla spate in coltul de jos stinga .
imaginile trebuie prelucrate caci eu leam facut simplu in paint si nu au calitate cuvenita, cred.
poate in partea de sus, sa nu se roada de la mecanismu de stergere a ferestrei, la mine e universal si va mai si curge pe el permanent solutia in procesul de spalare a ferestrei? ce ziceti?
poate in partea de sus, sa nu se roada de la mecanismu de stergere a ferestrei, la mine e universal si va mai si curge pe el permanent solutia in procesul de spalare a ferestrei? ce ziceti?
si la mine e universal 
da cred ca se poate, sa mai asteptam si colegii sa se dea cu parerea

da cred ca se poate, sa mai asteptam si colegii sa se dea cu parerea
O idee buna e binevenita mereu, eu zic in privinta logotipului sa includem si simbolul marcii Renault caci face parte si el din clubul nostru, ca sa avem un logo comun.
Baieti cine poate lucra in photoshop sau ceva de genul asta??
sa faca logotipul ?
sa faca logotipul ?
ESTE FOARTE BUNA IDEEA...LA FEL CUM SI ALTECLUBURI AUTO AU STICKER PERSONALIZAT =)
DUPA PAREREA MEA ESTE MAI GREU DEOARECE SUNT 3 MARCI AUTO ..SI TREBUIE PE TOATE SA LE IMBINAM INTRUN STICKER =))))))))))
MIE MIA PLAKUT CEVA DE GENUL ACESTA ....KA PE UN FLAG A TARII ..FIECARE CULOARE CU EMBLEMA AUTO A FIECAREI MARCI FRANCEZE ...ANEXEZ FOTO =)))))
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/209/citroenpeugeotrenault.jpg/
+ CLUB sub flag .................... opinii ....sugestii???????
DUPA PAREREA MEA ESTE MAI GREU DEOARECE SUNT 3 MARCI AUTO ..SI TREBUIE PE TOATE SA LE IMBINAM INTRUN STICKER =))))))))))
MIE MIA PLAKUT CEVA DE GENUL ACESTA ....KA PE UN FLAG A TARII ..FIECARE CULOARE CU EMBLEMA AUTO A FIECAREI MARCI FRANCEZE ...ANEXEZ FOTO =)))))

-=Marchize=-- Localizare : Moldova , Chisinau
Data de inscriere : 16/05/2012
Varsta : 37
e o idee destul de originala, sa vedem ce zic si alti colegi ai clubului!-=Marchize=- a scris:ESTE FOARTE BUNA IDEEA...LA FEL CUM SI ALTECLUBURI AUTO AU STICKER PERSONALIZAT =)
MIE MIA PLAKUT CEVA DE GENUL ACESTA ....KA PE UN FLAG A TARII ..FIECARE CULOARE CU EMBLEMA AUTO A FIECAREI MARCI FRANCEZE ...ANEXEZ FOTO =)))))https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/209/citroenpeugeotrenault.jpg/

pare interesant, dar parca e omogen nu stiu cum si mai ales daca va avea dimensiuni mici , nu cred ca se va deslushi logo-urile marcilor pe astfel de culori aprinse(in sens ca la prima vedere este simplu drapelul, si apoi daca atragi atentia sau te epropii sa vezi mai atent observi). cred ca mai e de redactat putin la aceasta varianta(mie personal mi-a placut mai mult propunerile anterioare, doAR ca ar trebui de inclus si renault, are alt stil si caracter laba aia de urs). sa nu fie cu suparare colegi.... eu am spus doar parerea mea personala si nicdecum nu o impun nimanui, ca de aia si e focut forumul asta.......
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
» Bosch ESI[tronic] 2Q.2014 v1.0 UPDATE +Activation KEY FREE
» Vediamo 05.00.05 Crack+Activation license KEY FREE
» Decodare radio Renault
» Sistemul de injectie Delphi,(Megane 2) probleme, remedieri, pareri
» ce adugam in ulei si motorina?